LG

Ön itt van: Home / LG

Az LG az elektronikai innováció motorja

A kényelem, a komfort és a kialakítás az LG legújabb termékkínálatának alappillérei – és a luxus az eddigieknél sokkal könnyebben elérhető. Azzal, hogy az LG segíti a családok és az egyének számára az „okosotthon” elérhető valósággá válását, továbbra is kiemelkedő versenyző a szórakoztató elektronika területén.

A vállalat, amely számos piacvezető háztartási elektronikai terméket vezetett be Koreában, mára az iparág egyik legjobbjává nőtte ki magát, miközben a mindennapi életet már évről évre egyre könnyebbé és izgalmasabbá teszi. A díjnyertes laptopoktól kezdve az úttörő kijelzőtechnológiáig és azon túl, az LG a listák élén található, ha a termékek teljesítményéről, innovációjáról és esztétikai vonzerejéről van szó.

Az LG Electronics futurisztikus technológiát mutat be.

A 80-as években a fogyasztói technológia fejlődése felgyorsult, mivel egyre többen megengedhették maguknak a legújabb fejlesztések megvásárlását. Az országon belül elsőként a Goldstar látta el a koreai háztartásokat különböző termékekkel, beleértve a színes videokamerát és a háztartási mini számítógépet.

Ebben a korszakban a Goldstar a nemzetközi fogyasztók számára is ismertté vált. Annak érdekében, hogy lépést tartson a globális kereslettel, a Goldstar 1982-ben az Egyesült Államokban egy színestelevízió-gyár építésével terjeszkedett. A márka 1995-ös átalakulását követően az LG továbbra is egyre vékonyabb, kisebb és látványosabb elektronikai eszközöket gyártott.

Az aranyévek: Korea legjobb fogyasztói termékei

Az 1958-ban alapított Goldstar Co., Ltd – az LG Electronics elődje – a 60-as években úttörő szereppel bírt a technológia területén. A Goldstar népszerűsége azzal kapott szárnyra, hogy számos területen elsőként dobott piacra bizonyos termékeket akár az otthonokon belül és azokon kívül is (például automata telefonokat, ventilátorokat, tranzisztoros rádiókat és televíziókat). Az úttörő vállalat először az 1970-es évek közepén gyártott le több mint 1 millió televíziót.

Ez idő alatt a Goldstar lett az első koreai elektronikai gyártó, amely több amerikai kiskereskedő – köztük a Sears és a J. C. Penney – beszállítójaként is megjelent a tengerentúlon. Ettől kezdve a cég tovább erősödött, mígnem a ma ismert iparági vezetővé vált.

Akár úgy ismeri az LG Electronicsot, mint a piacon kapható leglenyűgözőbb mosógépek, hűtőszekrények, porszívók, számítógépek, vagy televíziók mögött álló nevet – mi az a márka vagyunk, amely az évek során a háztartásokra és az emberekre egyaránt nagy hatást gyakorolt.

 

Life’s Good!