Rólunk

Ön itt van: Home / Rólunk

Munkatársak

Háncs Péter - MepeSolar

Háncs Péter

Ügyvezető
Strobl Melinda - MepeSolar

Strobl Melinda

Értékesítési vezető

+36 20 315 4893
Elérhető:
H-P: 9:00- 16:00

Papp-Márta-Pénzügyi-vezető

Papp Márta

Pénzügyi Tanácsadó
null

Bedő Domonkos

Műszaki Igazgató

+36 20 350 4379
Elérhető:
H-P: 9:00- 16:00

Amit rólunk mondtak

„.”

Köszönöm szépen a Mepe csapatának a munkáját. Minden úgy történt, ahogy elvártam és amit mondtak.
Léngrádi Tibor (Győr)2022-05-03

„.”

Ismerősöm ajánlotta a céget, nem is csalódtam bennük. Minden klasszul ment.

12 kW-os rendszer termel ezerrel, csak ámulunk.

Tóthné Vasas Mária (Szentmártonkáta)2022-04-21

„.”

Csak jót és szépet tudok mondani a kivitelezőről. Ha jó munkát akar, hívja őket. Különösen nagyon kedves az ügyintéző hölgy, Melinda.
Hódosi Géza (Gyula)2021-10-04

„.”

Nagyon elégedett vagyok a Mepe Trade Kft-vel. Minőségi munkát végeztek. Minden gördülékenyen ment. Kedvesek, mindig elérhetőek, amit ígértek, az úgy volt.
Hajdú László (Tahi)2021-09-02

„.”

CSILLAGOS 5-ÖS, MINDEN TEKINTETBEN.
Speier Rita (Balatonlelle)2021-07-12

„.”

Fantasztikus csapat, kiváló munka. Ajánlom őket.
Kiss István (Budapest)2021-04-22

„.”

Köszönöm szépen a gördülékeny munkát. Ajánlom őket.
Horváth Richárd (Érd)2020-12-12

„Remek munka”

Remek munkát végzett a cég. Minden úgy történt, ahogy elterveztem, ebben a Mepesolar végig partner volt. Minden kérésemnek eleget tettek.
Csizmadia János (Budapest)2020-11-03

„.”

Pályázat útján valósítottuk meg a rendszerünket. Mióta üzemel csak úgy termel. Ha napos az idő nem állítja meg semmi és senki a termelést. Ilyen termelés mellett, nemhogy meg lesz az 5 kW, hanem jóval több termelés lesz.
Schmidt Dávid (Lajosmizse)2020-08-25

„Bővítés”

Az alap rendszert is a Mepe Trade Kft-vel csináltattam. Nagyon bevált, ezért a bővítés mellett döntöttünk. A cég megint remekelt. Köszönjük. Jól döntöttünk,hogy a rengeteg ajánlat közül a Mepesolart választottuk.
Vass Ottó (Kaposvár)2020-07-25

„Solaredge rendszer”

15 kW-os rendszert rendeltünk a cégtől. A telepítés több tetősíkra történt. 2 nap alatt a csapat alapos, szakszerű munkával felrakta és a keletkezett hulladékokat maguk után elszállították. Le a kalappal előttük. Több kivitelezés is volt a házunkon, de ilyen csapattal még nem találkoztam.
Hamzsabégi Lajos (Budapest)2020-05-30

``Veni,vidi, vici``

Megcsinálták! Thanks MepeSolar Csapat, jól nyomtátok.
Sztankó Leopold2020-03-13

``15 kW-os rendszer``

Szerettük volna cégünket környezetbaráttá tenni. Jött egy kedvező pályázat , amiben részt vettünk. Szerencsére minden feltételnek megfeleltünk, így meg is kaptuk. Kivitelezőnk Háncs Péter cége volt, a Mepe Trade Kft. Korrektek, alaposak, számon tartják a megrendelő elképzeléseit és igényeit is. Nem mellesleg minden a telepítés során keletkezett hulladékot összegyűjtötték szelektíven és elszállították. Le a kalappal előttük. Nekem ez a cég példaértékű. Köszönjük a munkájukat és a folyamatos segítséget a pályázat során.
Nádudvari Ferenc2020-02-10

``bővítés is remekül sikerült``

2 éve a MepeSolar telepítette a házamra a napelemeket. Nagyon jól termelt, többlet termelésem lett. Vettünk egy elektromos autót, így bővítésre volt szükségem. Jeleztem a napelemeseknek,hogy jöjjenek. 2 héten belül fent volt a plusz 12 Longi Solar 320 W panel a tetőmön. Gyorsak, szépen dolgoznak. Köszi a munkát fiúk.
Kóczán Tibor2020-01-05

``legjobb választás``

Pályázat útján valósítottuk meg a napelemes rendszerünket. A bankkal kicsit elhúzódtak a dolgok, de Péterék munkájával, gyorsaságával maximálisan elégedett voltam. Ügyintéző hölgy is rendkívül kedves és figyelmes, mindenben segített.
A. Erzsébet2019-11-25

``.``

Minden könnyen ment, az egyeztetés, a kivitelezés, minden. Köszönöm, csak ajánlani fogom.
Filip Ervin (Hódmezővásárhely)2019-09-07

``.``

Pályázatos voltam. A cég maximálisan a segítségemre volt. Ingyen és bérmentve segítettek a pályázatos anyag kitöltésében (korábban érdeklődtem más cégeknél, akik komoly díj ellenében tették volna). A pályázatot is hamar megkaptam. Addigra az engedélyeztetést Péterék már rég elintézték , aztán jöttek is szerelni. Kivitelezésük szakszerű és nagyon esztétikus, a termelésről ne is beszéljünk.CSODAAAS!!!
Horváth Tibor (Pécs)2019-08-30

``.``

Jó csapat, akik 2 nap alatt telepítettek egy 12 kW-os rendszert. Az elmű kicsit hosszadalmas volt, kihúzták a határidőket rendesen az áram szolgáltatók.
Elek József (Budapest)2019-08-08

``.``

Nagyon pozitív tapasztalataim voltak a Mepe Solarral.
Albert Beáta (Nagykáta)2019-07-13

``.``

Gyors, kedves, ügyfélbarát szolgáltatás. Mindig rendelkezésemre álltak, amikor valami kérdés felmerült. A telepítés nagyon gyorsan ment, 1 nap volt. Legnagyobb meglepetésemre minden szemetet (kartonokat) elvittek maguk után. Ez kevés cégről mondható el.
Újházi Erika (Törökbálint)2019-06-22

``.``

Igazi erőművet kaptam. Jól döntöttem , hogy Önöket választottam.
Kovács Zoltán (Vác)2019-06-20

``.``

Rengeteg cégtől kértem árajánlatot, rengeteg referencia munkát néztem meg, egész  jól kiismerem már magam a napelem világába. Jó szívvel ajánlom a Mepe céget, minőségi munka reális áron.
Vasvári Géza (Leányfalu)2019-05-22

``.``

Szaktudásban első osztály, ha minőségi munkát szeretne, keresse őket.
Szlobik László (Érd)2019-05-04

``.``

Teljes ház felújítást végeztünk pályázat keretén belül. Ez a cég volt egyedül, aki mindenben segített . A pályázathoz szükséges papírokat is segített kitölteni ingyen, semmit sem kértek érte. Én, mint hozzá nem értőnek, ez nagy segítség volt. Más kivitelezők rám sem hederítettek, gondolták oldjam meg magamnak. Nagyon kedves a MepeSolar ügyvezetője, egyből megkérte a kollégáját, hogy rendelkezésemre álljon és egyből elkészültek a dokumentumok. A napelem rendszer telepítése is ilyen flottul ment. Teljes mértékben elégedett vagyok Velük, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Bereginé Herczeg Erzsébet (Leányfalu)2019-04-02

``új ház``

Új házunkra rakattunk napelemeket. Iszonyatosan jól néz ki a háztetőn és nagyon jól termel. Még ha borús az idő, akkor is termel, de ha süt a nap……akkor igazán. Maximálisan jól döntöttünk, hogy Velük csináltattuk.
Tóth Krisztina (Érd)2019-03-14

``Fainok``

Testvérem ajánlotta a céget. Fain csapat.
Oláh István (Agárd)2019-02-14

``gyors``

Meglévő rendszeremet bővítettem  23 napelemmel. 1 nap alatt végeztek. Igényes, szép munka.
Bánhegyi Balázs (Salgótarján)2018-10-10

``Elégedett vevő``

Sajnos nem tudtam sokat a napelemekről, csak annyit, hogy ez a jövő. Aztán találkoztam a Mepe Solar céggel, akik a segítségemre voltak. Mindent elmagyaráztak türelmesen, hogy mi hogy működik. Időt szántak rám. Ingyen felmérték a helyszínt és megnézték mik a lehetőségeim. Hány napelem telepíthető, mekkora rendszer az ideális számomra a jelenlegi fogyasztásomhoz igazítva. Több termék közül lehetett választanom, de úgy, hogy előtte korrekten tájékoztattak melyik termék milyen, mik a műszaki adatai. Tényleg úgy éreztem, hogy fontos vagyok, mint vevő és az én érdekeimet tartják számon. Időt nem sajnálták rám. Korábban voltam más cégnél tájékozódni, de ott fél perc alatt elküldtek, úgy hogy nem lettem okosabb, de itt minden más volt. Köszönöm szépen a kiszolgálást és a munkájukat! Maximálisan elégedett vagyok és mindenhol ajánlom Önöket!
Dr. Karcag Adrienne (Budapest)2018-09-01

``Kedvesek``

Nagyon kedves, fiatalos csapat…..az értékesítőtől kezdve a szerelőkig mindenki.
Pillmer Gábor (Taksony)2018-08-21

``COOOOLLLLLL!!!``

Világmárkás termékekkel dolgoznak, sőt az esztétikai szerelésre is ügyelnek. Arról már nem is beszélve, hogy semmi koszt nem hagytak maguk után, hanem mindent eltakarítva távoztak. Ez kevés cégre jellemző.
Kiss Erika (Budapest)2018-06-29

``Ajánlom őket``

Szomszédom ajánlotta a Mepe Trade Kft.-t. Ő két éve velük csináltatta a napelemet. Azóta nem fizet áramot. Megfelelő méretű, jó minőségű rendszert ajánlottak és szereltek Neki. Mit ne mondjak, nekem is jót szereltek.
Verebes Mihály (Gyula)2018-06-28

``Termelés``

Lett egy  jó rendszerem. Csak úgy termelnek a napelemek. Köszönöm.
Kossuth Zoltán (Szeged)2018-04-25

``korrekt hozzáállás``

Végre egy cég, aki korrekt árajánlatot adott. Több lehetőség közül lehet választani, különböző műszaki paraméterek közül. A termékek márkája, darab száma mindig fel van tűntetve, nem árul zsákbamacskát a cég!!!
Kecskeméti Tibor (Agárd)2018-04-19

``MepeSolar az igazi``

Legjobb döntés volt, hogy a MepeSolar-t  választottam a napelem rendszerem telepítéséhez. Pályázat útján sikerült megvalósítanom a rendszert, mert sajnos nem volt elég tőkém hozzá. Pályázat lebonyolításához is sok segítséget kaptam a cégtől, mindig mindenben a rendelkezésemre álltak.
Szlobonyik János (Érd)2018-04-15

``szuper``

Szuper csapat, szuper munka!
Horváth György (Budapest)2018-03-25

``.``

MJöttek, szereltek és mentek. Gond nem volt semmi. A főnök nagyon rendes srác volt, mindig hívott, előre szólt mindig. A nyaralómat is ők fogják jövőre csinálni. Köszi fiúk.
Oláh Tibor
(Budapest)
2017-11-05

``.``

4 kWp rendszert telepítettünk a céggel. Gördülékenyen ment minden.
Gálné Szűcs Teodóra (Budapest)2017-11-03

``Otthon melege pályázatot``

Otthon melege pályázatot megigényeltem, így a napelemre is jutott keret. A cég ügyvezetője:Háncs Péter mindenben segített. Egyéb akadályokba ütköztem, de a tapasztalatának köszönhetően minden rövid időn belül megoldódott. Köszönöm szépen!
Horváth Richárd (Budapest)2017-11-03

``.``

Már meglévő napelem hálózatomat bővítettem. 8 darab napelemmel kellett bővíteni a rendszeremet. Nem volt nekik probléma, hogy korábban nem ők csinálták a munkát,ellenben több céggel, akik bővítést nem vállaltak, mondván,hogy a meglévő munkát nem ők csinálták. Fél nap alatt készítették el a bővítést, hárman jöttek szerelni. Már több szomszédomnak is ajánlottam Őket.
Csapó László (Budapest)2017-09-01

``.``

Szeretettel ajánlom a Mepe Trade Kft-t minden érdeklődő figyelmébe. Kedvesek, pontosak, precízek. Korrekt vállalkozás.
Babinszki Jánosné (Budapest)2017-08-24

``.``

Nagyon segítőkész csapat. Egyedül élek és nem nagyon értek az elektromos dolgok működéséhez. Ellenben az értékesítő mindent türelmesen elmagyarázott, minden kérdésemre részletesen válaszolt, úgy,hogy én is megértettem, hogy működik a rendszer, így bátran vágtam bele a projektbe.
Steiner Elvira (Budapest)2017-08-21

``köszönöm``

Nagyon köszönöm a munkátokat! Mindenkinek csak ajánlani foglak titeket!
Zoltán (Érd)2017-08-11

``már nem vagyok szkeptikus``

Bevallom őszintén nem gondoltam volna, hogy valóban ennyire hatékonyan működhet ez a technológia. Aztán rá kellett ébrednem, hogy ez a XXI. század és haladni kell a korral, nem lehetek mindennel szkeptikus! Kapcsolatba léptem a mepesolarral és segítőkészen elmagyarázták nekem laikusnak, hogy mi hogyan fog történni. Mint a mesében, egy délelőtt elkészültek a szereléssel és beüzemeléssel. Precíz és tiszta munkát végeztek. Mióta beszerelték egyfolytában a mobilomon figyelem az adatokat. Még a Balaton parton is azt nézem, vajon mennyi áramot termelünk, miközben nem is vagyunk otthon. Az eredmények magukért beszélnek, ha ez ilyen ütemben halad 5 éven belül meg is térül a befektetésünk. Már nem vagyok szkeptikus, sőt csak ajánlom mindenkinek!
Zsuzsa (Gödöllő)2017-06-14

``kivegyük részünket a környezetvédelemben``

A férjemmel régi álmunk volt, hogy valamilyen módon kivegyük részünket a környezetvédelemben. Ezért is döntöttünk úgy, hogy felkeresünk egy céget akik az elejétől a végéig levezénylik a folyamatokat. Örömmel vettük, hogy a Mepesolar Kft-nél az engedélyek beszerzésétől, a tervezés és kivitelezés, sőt a garanciális munkálatokért is (ha szükséges) ők felelnek. Így elkerülhető az egymásra mutogatás és a felelősség alól való kibújás. És valóban zavartalanul zajlott minden egyes folyamata a “zöldekké” válásnak. Külön köszönet Háncs László úrnak, aki megtisztelő modorával és precizitásával szerelte fel számunkra a mi kis házi erőművünket 🙂
Ilona (Budaörs)2017-05-09

``azonnal reagáltak ajánlatkérésemre``

Alaposan körbenéztem az interneten, és több helyre is elküldtem ajánlatkérésemet. Volt cég aki 4-5 nappal később egy sablon emaillel válaszolt. A leghamarabb a Mepesolartól, közvetlenül Péter az ügyvezető hívott fel telefonon és röviden ismertette a termékeiket, áraikat. Azon kívül, hogy ő volt az első a legjobb árat is tőle kaptam. Bárcsak minden vállalkozás így működne! Köszönöm Péter!
László (Budapest)2017-04-22

``csak is őket ajánlom``

Rengeteg helyről kértem be árajánlatot. Sok cég már az árajánlat adásnál kiesett. Volt olyan vállalkozás, aki árajánlata érthetetlen, szedett vedett volt. Mepe Solar árajálata áttekinthető volt, több alternatíva közül választhattam, különböző márkájú termékek közül. Árajánlat adás előtt felhívtak, egyeztettek,hogy van e kérdésem és mik a pontos elképzeléseim. Meglepett, hogy amilyen normálisak voltak, ahogy felhívtak, olyan normális árajánlatot adtak. Más cégekkel összehasonlítva közép árkategóriásaknak mondanám őket. Az árajánlatban egyértelműen fel volt tűntetve milyen napelemekről és milyen inverterről van szó. Sajnos sok cég nem jelölte meg a márkát (ami szintén átverés, mert nem tudjuk mit kapunk ezen árért cserébe). Megrendeltem a munkát. Csatlakozási kérelemre kellett várni pár hetet. Amikor beérkezett az árajánlat 3 napon belül megjelentek és egy nap alatt végeztek is a munkával. A munkások józan, korrekt emberek voltak. Csendben, hatékonyan dolgoztak.

Benes Béla
(Budapest)
2017-04-15

``már plusz áramot is termeltünk``

A gyors helyszíni szemle és árajánlat után sikerült egy kedvező konstrukciót kapnunk. A beszerelés és üzembeállítás is problémamentesen zajlott. Az első hónapban már plusz áramot is termeltünk. Köszönöm Mepesolar!
Péter (Budapest)2017-04-05

``örömmel ajánljuk ismerőseinknek``

Egy ismerősünk ajánlotta ezt a céget, és nem bántuk meg, hogy mi is őket választottuk. Baráti összejöveteleknél sokszor beszélünk még a mai napig a pozitívan átélt beszerelési, és beüzemelési élményekről. A férjeink pedig azon versengenek kinél hány darab panel mennyi kw-ot termel. Mi is nagy örömmel ajánljuk ismerőseinknek akik napelemben gondolkoznak!
Éva (Budaörs)2017-03-28

``Megbízható, korrekt cég, csak ajánlani tudom!``

Lukács Vanda (Budapest)2017-02-22

``csökkentettük a közös költséget``

Engedje meg, hogy pár sorban kifejezzem hálánkat, ahogy cégük a társasházunkban a munkálatokat elvégezték. Egy nap alatt felszerelték és bekötötték a rendszert, semmiben nem korlátozták és zavarták a lakók kényelmét, nyugalmát. A rendszer már most, 2 héttel a beszerelést követően az elvárt eredményeket produkálja, a szélsőséges időjárás ellenére is. Előre láthatóan az igen magas közös költség, aminek jelentős részét a villanyszámla adja (2db lift, garázskapuk, stb…), jóval kevesebb lesz majd. Okos ötlet volt a háztól, hogy a megtakarított pénzből egy ilyen beruházást is sikerült megszavazni. Még egyszer köszönöm, a ház lakói nevében is, és további sikereket kívánok önöknek a jövőben, hogy minél több lakóhoz eljussanak termékeikkel. Üdvözlettel: Kanovitcs Mária, közös képviselő
Mária (Budapest)2017-02-20