Huawei Inverter

Ön itt van: Home / Huawei Inverter

huawei inverterek

Huawei Inverterek

A Huawei 2014-ben a leggyorsabban növekvő inverter gyártó volt a világon.

A Huawei a világ egyik leginnovatívabb cége, amely kifejezetten a vevő és a piac igényeit veszi figyelembe, és amely elkötelezett a magas értékű megoldások és szolgáltatások iránt. A Huawei 2014-ben indította el új projektjét a napelemes rendszerek “agyát” képező inverterek, illetve az ahhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások és megoldások gyártását.  A Huawei a magas minőségének, okos, innovatív megoldásainak, valamint verhetetlen ár-érték arányának köszönhetően rövid időn belül a világ legnagyobb inverter beszállítójává vált.

huawei inverterek

Ezzel letaszította a képzeletbeli dobogó első helyéről az addig megingathatatlannak tűnő SMA-t. A Huawei teljes Európát lefedő hálózattal rendelkezik, amely érinti a kutatást, fejlesztést, oktatást, garanciális kérdéseket, asszisztenciát. Hazánk kedvező helyzetben van, hiszen itt található a Huawei napelemes üzletágának központi, európai logisztikai központja, amely teljes Európát kiszolgálja.  A hazai logisztikai központban mind a cserealkatrészek, mind pedig az inverterek fellelhetők.  A Huawei SUN inverterekre az alapgarancia 63 hónap, vagyis 5 év és 3 hónap, amely a leszállítás pillanattól kezdődik. A monitoring eszközökre az alapgarancia 24 hónap, azaz 2 év. A Huawei fontosnak tartja a teljes körű támogatást, épp emiatt a karbantartási támogatás mellett elérhető a távoli támogatás. A Huawei Ügyfélszolgálata segítséget nyújt partnereinek a rendszer hibátlan működésének a fenntartásában. Ennek érdekében a garanciális ügyek intézését egy háromszintű ügyintézési folyamatot alakított ki.

Első szint:  A telepítő, munkanapokon, napi 8 órában, írásban vagy telefonon bejelenti a meghibásodást, majd a Huawei szakemberei 30 percen belül felveszik a kapcsolatot a bejelentővel. Ekkor, az egyeztetés során elindul a probléma beazonosítása, illetve a telefonos segítségen keresztül próbálják a hibát elhárítani.

Második szint:  Abban az esetben, ha az első körös hibaelhárítás sikertelen, akkor a Huawei műszaki kérdésekben kompetens szakemberei átveszik a problémát, közösen a telepítővel, akár online hozzáféréssel próbálják a hibát elhárítani. Abban az esetben, ha a hiba nem hárítható el teljes mértékben (alkatrész, vagy esetleg inverter csere szükséges), akkor a probléma megoldása a harmadik szintre lép.

Harmadik szint:  Abban az esetben, ha a hibaelhárítás csak alkatrész cserével oldható meg, akkor a Huawei az ezzel járó összes költséget felvállalja. A cserealkatrészek kiküldése a helyi cserealkatrész Központokból történik, ennek helyszínre való kiküldése 2-4 munkanap. Hasonlóan működik a teljes inverter csere is, ilyen esetben a Huawei ügyfélszolgálatának a visszaigazolása pillanatában el is indul az új inverter a projekt helyszínére, a cserére szoruló invertert pedig 15 munkanapon a cserét kérő fél a Huawei költségén visszajuttat a beszállítónak.

Az inverterek az összes hazai áramszolgáltató beminősítésével rendelkeznek, vagyis az egész ország területén telepíthetők. A Huawei inverterek természetes hűtésű eszközök, vagyis nem rendelkeznek semmilyen beépített ventillátorral, azaz kialakításuk során kifejezetten a hosszú távú, kültéri alkalmazásra szánták. A Huawei garantálni tudja mindazt, amire Önnek szüksége van: innováció, kiforrott és okos megoldások, vonzó design prémium minőség, rendezett garanciális feltételek! Ennek alapja a rendezett, stabil háttér.

A kínai Huawei elektronikai és telekommunikációs eszközökben a világ vezető gyártóinak egyike. A cég neve, mérete, tőzsdei jelenléte alapján egy átlátható, komoly cég lépett be a PV inverterek piacára. A szaklapokban eddig megjelent tesztek és cikkek alapján a SUN2000 sorozat inverterei a világ élvonalába sorolhatók.

Ami eddig elképzelhetetlen volt, most lehetséges:  – optimalizálók napelemekre, csak ott, ahol erre szükség van – természetes hűtés, csendes, megbízható üzem,  – biztosítékmentes kivitel, II-es szintű DC és AC túlfeszültség védelem,  – összes sztring online felülvizsgálat,  – mindezek gyönyörű, esztétikus kivitelben, – ellenállhatatlan árakon.

huawei inverterek