Longi Solar

Ön itt van: Home / Longi Solar

A LONGi  világelső naepelemgyártó a nagy hatékonyságú monokristályos napelemek és modulok gyártásában. A LONGi 18 éve a MONO-ra koncentrál, és a világon a monokristályos szilikonlapok legnagyobb szállítója, amelynek összesített értéke meghaladja a 5,23 milliárd dollárt (2017) .

longi solar napelem

A monokristályos szilícium területén fejlett technológiával és hosszú távú tapasztalattal rendelkező LONGi,  2017-ben mintegy 4,5GW –nak megfelelő napelemet szállított le. Ezt a  növekedési ütemet, három egymást követő évben is tudta tartani! A cég székhelye Xi’an és a fióktelepek Japánban, Európában, Észak-Amerikában, Indiában, Malajziában, Ausztráliában és  Afrikában találhatóak.

A 2007-ben alakult cég, egy olyan vállalattá fejlődött, amely több mint 1000 alkalmazottal rendelkezik. A termelési kapacitásuk  folyamatosan bővül.

Az európai piacra nem olyan régen, 2018-ban tört be a vállalat, a kelet európai régióban pedig az idei év elején kezdtek el terjeszkedni. Ezt megelőzően a legnagyobb napelemes piacra, Kínára öszpontosítottak.

A 310 W-os monokristályos napelem, már a PERC (Passivated Emitter and Rear Cell) innovációval készül. Ez röviden annyit tesz, hogy a cellák hátulján egy alumínium vezető réteg található, ami eddig a cellán hasznosítatlanul áthaladó, vagy a fóliában elnyelődő fényt visszatükrözi, ezáltal az energia termelésbe bevonja. A korábbi panelekhez képest éves szinten, ezzel a technológiával 6%-os többlethozam érhető el.