Jinko Solar

Ön itt van: Home / Polikristályos napelem / Jinko Solar

jinko_napelem_logo_mepesolar_magyarorszagjinko_napelem_logo_2_mepesolar_magyarorszag

 

JinkoSolar napelem gyártó cég az egyik legelterjedtebb premium kategóriás gyártóvá nőtte ki magát az elmúlt évtizedekben. A világ számos országában használják akár magán célra vagy ipari méretekben napelem park telepítésekor is. Felhasználói célközönsége Kína, Egyesült Államok, Japán, Németország, Egyesült Királyság, Argentina, Brazília, Chile, Dél-Afrika, India, Mexikó, Egyesült Arab Emirátusok, Olaszország, Spanyolország, Franciaország, Belgium és még számtalan olyan ország ahol a megújuló energiák utat törnek maguknak a foszilis energiával szemben.
Nem véletlen, hogy olyan smart modulok gyártói választották partnernek, mint a piacvezető SolarEdge. A smart modulokkal való bővítésnek köszönhetően nevezik „okos” teljesítményoptimalizált napelemes rendszernek. A gyakorlatban ez arról szól, hogy a napelem panel hátsó részére felszerelnek egy elektronikai kiegészítő modult. Ez a modul napelemenként optimalizálja a rendszert ami annyit jelent, hogy minden solar panelnek külön „keresi” az optimális teljesítmény csúcspontját. Így lehetővé teszi, hogy az esetlegesen gyengébben teljesítő napelem panel következtében ne csökkenjen a rendszer hatásfoka. Ennek hiányában, ha az egyik solar panel valamilyen okból kifolyólag gyengébben teljesítene (pl árnyék vetül rá, koszos, madár-ürüléktől szennyezett, lehulló falevelek takarják) nincs negatív hatással a többi napelem hatásfokára, hiszen a smart (okos) rendszer kiküszöböli a negatív tényezőket, így akár 20%-al magasabb teljesítmény elérhető ugyanolyan teljesítményű hagyományos napelemes rendszerhez viszonyítva.
Rendszer_felepites_magyar

Az igazolt teljesítmény különbséget a hagyományos rendszerhez képest a Photon magazine folyóirat illetve az amerikai NREL laboratóriumok által végzett tesztek is igazolják – a tesztek megerősítették, hogy a mikroinverterekkel és a klasszikus váltóirányítókkal összehasonlítva a SolarEdge az egyértelmű győztes.
A rendszer teljesítményét számítógépről vagy telefonról követhetjük, akár soláronként monitorozható működés közben. (ez nem igényel semmilyen plusz költséget, a kiépített rendszerhez jár)
Ebből is látszik, hogy a Jinko Solar mennyire közösen fejlődik a jövő technológiájával, illetve a SolarEdge a több évtized alatt bizonyított minőségi napelem gyártásnak köszönhetően kiemelt partnerévé választotta.
Az általunk forgalmazott Jinko Solar polikristályos panelek teljesítménye 265W, Solar Edge teljesítményoptimalizálóval szerelt, nem kis túlzással nevezhetünk egy ilyen napelemes rendszert a legkorszerűbb egyikének.
A mai top vezető solar paneleket gyártók felismerték a hatalmas előnyöket és valójában nem létezik olyan piacvezető aki ne kínálna valamilyen lehetőséget a smart (teljesítményoptimalizált) rendszerek kivitelezéséhez.

Letölthető dokumentumok

Videótár